Fjøsangervegen 57 - 5054 Bergen
41 69 43 26
post@cyriax.no

Idrettsfysioterapi

Behandling av idrettsskader

Som idrettsutøver opplever man stadig skader som reduserer trenings- og konkurranseevnen. Vi på Cyriax Clinic tilbyr akutt behandling av dine skader samt grundig oppfølging i forbindelse med opptreningen. Ved idrettsskader er det viktig å få kyndig veiledning og undersøkelse for ikke å trene feil eller overbelaste et område unødvendig.

De fleste idrettsskader bør undersøkes av fysioterapeut for å bekrefte eller avkrefte alvorligheten samt få råd om rehabilitering.

Injeksjoner og infiltrasjoner

Legen diagnostiserer oftest først med lokalbedøvelse før injeksjons- eller infiltrasjonsbehandlingen starter. I behandlingen brukes enten lokalbedøvelse og/eller steroid. Injeksjoner brukes intraartikulert, mellom sene, seneskjede og rundt nerve. Infiltrasjoner brukes for senefester, ligamenter og bursaer. Legen ved Cyriax Clinic er spesialist på injeksjoner og du som pasient er i de aller beste hender.

Forebyggende rådgivning og trening

Vi tilbyr også forbyggende rådgivning og trening for enkeltpersoner og idrettslag som ønsker å redusere risikoen for å oppleve skader knyttet til sin idrett. I dagens medisin er fokus i stor grad flyttet fra passiv behandling og over på forebygging av skader, da vi ser at det på mange områder kan gjøres mye for å redusere hyppigheten av skader med enkle tiltak.

Oppfølging av idrettslag

Ønsker deres idrettslag å knytte til seg en fast fysioterapeut som kan følge dere i trening og konkurranse? En avtale kan blant annet innebære at deres utøvere prioriteres for behandling hos oss hvis noe skulle skje.